Preloader Image

Bio & Press

DOWNLOAD PRESS PACK HERE.

TEA VUCKOVIC (Telegenic Rec., Techburst Rec., TV Events)

Njena predanost elektronski glasbi, ki traja že desetletje, se odraža v dinamičnih nastopih in vznemirljivi produkciji, njen edinstven občutek za množico ji omogoča obvladovanje čustev na plesiščih. Kot redna gostja klubskih dogodkov in festivalov po Evropi, si je prislužila močno prepoznavnost na regionalni elektronski glasbeni sceni.

Lastno produkcijo izdaja pri različnih priznanih tehno založbah, kot so TechburstRecords, Eclipse Recordings Funk’n’Deep, DSR Digital, Blue Monkey Records,Moonlogic Records. Njen prvi samostojni EP je na založbi Techburst Records je dosegel 24. mesto na lestvici Hardcore / Hardtechno Chart na Beatportu, njeneskladbe pa dobivajo podporo največjih imen v industriji.

Je lastnica založbe Telegenic Records, ki podpira nadarjene producente, ki pogostone dobijo priložnosti, da bi svoje kakovostno delo pokazali širši publiki. S temposkuša vrniti duh in veselje v odkrivanje nove in izvirne glasbe. Toda njeno trdo delo se ne ustavi pri DJ-janju in produciranju glasbe. Zelo aktivna je tudi na organizacijskem področju. Njena znamka TV Events z rednimi dogodkinamreč skrbi za vidnost regionalne tehno scene tudi izven lokalnih okvirjev in njeno promocijo v tujini.

Tea organizira tudi DJ delavnice in celovite didaktične programe za DJ-e vsehstarosti. S svojo neskončno energijo širi znanje o elektronski glasbi in mladim dajemoč in priložnost, da aktivno sodelujejo na sceni. Ne samo, da bo nadaljevala pot, ki jo je utrla, odločena je nabirati nove izkušnje in še naprej graditi na temeljih,ki jih je ustvarila.

Nastopi na največjih festivalih po Sloveniji in tujini:Summer Spark Festival (SLO), Eco Festival (SLO), StellarBeat Festival (SLO),Woodland Festival (SLO), Hi Festival (SLO), Stroga Festival (GER), Infinity Festival(CRO), Kostrena Sunrise Festival (CRO), My Sound underground Festival (CZ),Nomore art Summer festival (ITA), Sonnenwind Festival (AUT),…Nastopi v najbolj prepoznavnih klubih kot so:Klubi: Ambasada Gavioli Privee (SLO), Cvetličarna (SLO), UŠC Leona Štuklja (SLO),Štuk (SLO), Simfonija (SLO), Forth Punta Christo (CRO), Byblos (CRO), Maximus(MNE), Aronda (SRB), SKC Arko (CRO), Depo (ZG) Bunker (AUT), Q-bar (CRO), LocoSound Club (AUT), Palma (BIH)… in mnogih drugih.

Facebook
Instagram
Soundcloud
Youtube
Beatport